Nowe Forum KanahGame
Forum strategicznej, przeglądarkowej gry KanahGame
 ::  FAQ  ::   ::  Użytkownicy  ::  Grupy  ::  Zaloguj  ::  Rejestracja  ::  Album  ::  Download  :: 




Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat
FS - komunikat "Niemożliwa akcja"
Autor Wiadomość
ronin

Universum:: Universum 7
Dołączył: 28 Gru 2016
Posty: 12
Skąd: Universum 8
Wysłany: 2017-01-02, 10:58   FS - komunikat "Niemożliwa akcja"

Testuje wszystkie możliwe FSy i ich konfiguracje.
Wysyłam na PZ z planety, cała flotę, (MR też sa w składzie, spowalniacz itd)

Niestety pojawia mi się taki komunikat - "Niemożliwa akcja" gdy zmienie koordynaty celu na inna planete w układzie lub gdy zmienie koordynaty na inny układ.

FS działa tylko planeta i jej PZ.
Próbowałem z surka i bez. weryfikuje ilość deuteru potrzebna jest zapas.

Robię coś nie tak czy to jakiś bład.
 
 
KANAH
Administrator
ADMIN

Universum:: Universum 1
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 02 Paź 2013
Posty: 1065
Skąd: z serwera
Wysłany: 2017-01-02, 11:58   

Na swoim koncie masz odpowiedź. Wysłałem pełny skład floty z Twojej planety na PZ innego gracza w innym układzie na 10% byś zobaczył że to działa :)
 
 
ronin

Universum:: Universum 7
Dołączył: 28 Gru 2016
Posty: 12
Skąd: Universum 8
Wysłany: 2017-01-02, 12:06   

Czy cel, PZ może być tylko i wyłącznie obok planety istniejącego gracza ?
Oraz czy PZ musi zawierać złom czy może być pusty ?
 
 
KANAH
Administrator
ADMIN

Universum:: Universum 1
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 02 Paź 2013
Posty: 1065
Skąd: z serwera
Wysłany: 2017-01-02, 13:05   

Czy teraz widzisz że masz misję zbieraj wysłaną z 7 galaktyki do pierwszej? Możesz zauważyć czy przy mojej planecie na którą wysłałem twoje statki jest PZ? Czy wszystkie dostępne jednostki lecą w tej misji? Sam możesz odpowiedzieć sobie na te pytania.

Skoro cały skład leci z 7 gali do 1 z misją zbieraj czyli nie tylko na swoje pz możesz latać całą flotą a skoro przy mojej planecie nie ma PZ to znaczy że nie musi go tam być - tak było ustalone kiedyś - dawno - z graczami że mimo iż nie ma PZ możemy na nie latać.

Teraz zrozumiałem. Jeśli jest PZ to nie ale jak go nie ma tego nie wiem ale możesz sprawdzić.

Jednak nie. Z formularza jak jest tylko PZ bez planety nie wyślesz tylko z galaktyki.
 
 
ronin

Universum:: Universum 7
Dołączył: 28 Gru 2016
Posty: 12
Skąd: Universum 8
Wysłany: 2017-01-02, 13:57   

Wszystko jasne przećwiczyłem.
To jest jednak różnica tego serwera w stosunku do innych.
Dzięki.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



 :: Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group ::  Template subEarth by Kisioł modified by Gilu & Slideroh :: 
Sklep internetowy